Despre noi

Compania GERSIM IMPEX are in plan dezvoltarea turismului sportiv dedicat iubitorilor pescuitului. O prima locatie propusa este pentru amatorii de pescuit la stiuca. Una dintre cele mai bune destinatii din Europa pentru pescuit la stiuca este Suedia, iar locatia din Vastervik este probabil cea mai buna  din Europa! Pe viitor, in functie de priza pe care o vom avea la iubitorii pescuitului, vom extinde oferta si catre alte locatii si specii de peste.

  

GERSIM IMPEX SRL este identificata prin J40/12243/2002, CUI 15050490, cu sediul in Bucuresti Sector 2.

Capital social 3.000.000 RON.

Pentru oferta completa ne puteti contacta la numerele de telefon: 0723.72.44.72 sau 0724.999.999. sau pe E-mail la stiuca@gersim.ro.

 

 

Stiucile din Suedia te asteapta.

Stiucile din Suedia te asteapta

 

Vastervik este o mica statiune situata in SE Suediei, intr-un arhipeleag ce cuprinde peste 4000 de insule si stanci. Aici este probabil raiul pescarilor de stiuca si nu numai.

biban-la-vastervik

Astfel pe langa stiuca, aici se pot pescui si alte specii precum: bibanul, salaul si somonul, toate speciile atingand dimensiuni record datorita mediului perfect echilibrat.

 

receptie-campus-vastrvik

Tabara de pescuit este cunoscuta insa mai ales pentru pescuitul la stiuca,  de-a lungul timpului existand capturi record in aceste ape. Acesta este motivul pentru care aici se organizeaza in fiecare an Campionatul European de pescuit la Stiuca ( EPC European Pike Competition ).centru-de-informare 

In harta alaturata puteti vedea unde se afla Vastervik! 

View Larger Map

Copyright © 2016 Stiuca.ro – Pescuit la stiuca! All rights reserved. Theme by Laptop Geek.